Publicitat
Publicitat

SINDICATS

CCOO i UGT a Catalunya es mostren a favor de la vaga general

Després que el govern hagi aprovat el decret llei de la reforma, els òrgans confederals dels dos sindicats decidiran demà si convoquen o no la vaga

Els líders de CCOO i UGT a Catalunya, Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez, s'han mostrat avui a favor de convocar una vaga general perquè consideren que el govern espanyol no mostra interès per negociar la reforma laboral. 

Durant una conferència de premsa, els dos dirigents han assegurat que defensaran aquesta posició davant dels òrgans confederals de CCOO i UGT, que decidiran demà si convoquen o no una vaga general després que el Congrés hagi aprovat avui el decret llei de la reforma i la seva tramitació com a projecte de llei.

Quan els òrgans confederals d'aquests sindicats hagin pres una decisió, les direccions generals de CCOO i UGT a Catalunya celebraran una reunió el 13 de març per concretar les mobilitzacions que es faran.

Gallego i Álvarez, han subratllat que, a Catalunya, la convocatòria de vaga general tindrà com a motivació el rebuig a la reforma laboral i la denuncia de les retallades dels serveis socials que ha dut a terme el govern de CiU.

Més continguts de