ELECCIONS
Economia 16/12/2010

Herrero serà l'únic que disputarà a Rosell la presidència de la CEOE

Rosell ha presentat 241 avals d'organitzacions que li donen suport davant els 44 d'Herrero i els 33 de Banegas

Redacció
1 min

MadridEl president de la patronal andalusa (CEA), Santiago Herrero, serà finalment l'únic opositor de Joan Rosell en les eleccions a la presidència de la CEOE, després que el tercer candidat, Jesús Banegas, hagi pactat amb Herrero una candidatura única.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Banegas, que presideix la patronal tecnològica Ametic, ha confirmat avui el que ja s'apuntava fa uns dies, l'aliança amb Herrero per poder guanyar la presidència a la CEOE a un Rosell que ha rebut els últims dies suports importants, com el de la patronal madrilenya CEIM.

La presentació d'avals de dimarts passat va posar en evidència la avantatge de Rosell pel que fa a suports. El president de la patronal catalana Foment del Treball va presentar 241 avals davant els 44 d'Herrero i els 33 de Banegas.

Herrero i Banegas presentaran demà el seu programa conjunt de cara als comicis inèdits que se celebraran a la patronal espanyola el proper 21 de desembre. El president d'Ametic ha defensat avui la integració de la seva candidatura amb la del líder dels empresaris andalusos, amb qui ha assegurat que comparteix la idea i el projecte sobre el què ha de ser la CEOE del futur.

stats