Economia 02/11/2011

Ciments Molins obté un resultat net consolidat de 17 milions el tercer trimestre, un 55% menys que al 2010

Les vendes de les societats que la companyia té a l'Estat han disminuït un 22% respecte al setembre de l'any passat, mentre que ha registrat un augment de les vendes a l'estranger amb un 16,4%

Acn
1 min

BarcelonaLa companyia Ciments Molins ha obtingut un resultat net consolidat de 17 milions d'euros el tercer trimestre d'aquest any, una xifra un 55% inferior a la del mateix període del 2010, segons la cimentera, que avui dimecres ha fet públics els seus resultats trimestrals. Les vendes de les societats que la companyia té a l'Estat han disminuït respecte a l'any passat i ara representen un 27% del total, un 22% menys que al setembre de 2010. Ciments Molins ha compensat aquesta disminució de les vendes interiors amb un augment de les vendes a l'estranger d'un 16,4%, fins arribar al 73% de la xifra de negoci de la companyia. Pel que fa a la xifra de negocis consolidada, ha augmentat un 2,7% respecte al 30 de setembre de 2010, i ha arribat als 611 milions d'euros.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'Ebitda consolidat ha sofert una baixada del 15,5% respecte al 2010, i se situa en els 111 milions d'euros. Així mateix, a la menor contribució de l'Ebitda se l'hi ha d'afegir unes majors amortitzacions i unes despeses financeres superiors derivades de les inversions, segons la companyia.

A l'exterior, es preveu que Sotacib, una de les filials de la companyia, finalitzi al primer trimestre de 2012 les obres de construcció de la seva nova fàbrica de ciment gris a Kairouan, Tunísia. Així mateix, la societat participada Lafarge Surma Cement podrà prosseguir les activitats mineres als terrenys de Meghalaya (Índia) gràcies a la sentència favorable als permisos del Tribunal Suprem de l'índia, ha afegit la companyia en el comunicat.

stats