ECONOMIA
Economia 28/02/2012

La seu de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions a Barcelona es reconvertirà en una subseu

La vicepresidenta Soraya Saénz de Santamaría garanteix la continuïtat de la infraestructura després d'unificar en un sol organisme totes les comissions reguladores

Efe
1 min

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha assegurat la continuïtat de l'edifici i el personal de la seu de la Comissió Nacional del Mercat de les Telecomunicacions (CMT) a Barcelona. Després que el consell de ministres aprovés divendres passat unificar en un sol organisme totes les comissions reguladores, Santamaría ha garantit al Senat que la fins ara seu de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions serà una subseu de la Comissió Nacional de Mercat i Competència. Es garanteix, per tant, la continuïtat de la infraestructura que tenia fins ara a la capital catalana la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Sáenz de Santamaría ha ratificat aquesta decisió a la comissió constitucional del Senat, després que la portaveu de CiU, Eva Parera, li preguntés per l'ens que agruparà els vuit organismes reguladors que hi ha actualment.

Parera també ha posat sobre la taula la decisió de la Generalitat de presentar aquesta legislatura un nou pacte fiscal per millorar el finançament de Catalunya.

En opinió de la vicepresidenta espanyola, en la crisi actual el primer que cal fer és "treballar perquè en aquest país hi torni a haver ingressos".

"Aquest govern està disposat a parlar de tot el que considerin oportú, però amb caràcter previ s'ha de treballar per remuntar aquests ingressos i dinamitzar l'economia; sempre hi haurà més a repartir i es repartirà millor", ha manifestat.

stats