Economia 26/09/2012

El govern espanyol evita concretar si apujarà les pensions d'acord amb la inflació

La vicepresidenta Sáenz de Santamaría no respon a una pregunta de la portaveu del PSOE al Congrés que l'havia instat a dir la "veritat" i concretar si les pensions augmentaran amb l'IPC

Joan Faus
1 min

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha evitat aquest dimecres respondre si l'executiu apujarà les pensions al mateix nivell que la inflació.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En la sessió de control al govern al Congrés de Diputats, Sáenz de Santamaría ha eludit la pregunta que li hi havia fet segons abans la portaveu del PSOE al Congrés, Soraya Rodríguez, que l'havia instat a dir la "veritat" i concretar si les pensions pujaran amb l'IPC.

D'altra banda, la vicepresidenta ha negat que hi hagi descoordinació en el si de l'executiu i ha tornat a emplaçar el PSOE a pactar amb el PP. "Als ciutadans els agradaria que vostès i nosaltres ens coordinéssim en assumptes d'estat pel seu bé [de Rodríguez] i el dels espanyols", li ha etzibat.

També ha criticat l'oposició fàcil del PSOE i ha negat que el govern minimitzi el paper del Congrés, com li ha criticat la portaveu socialista en relació amb les massives protestes d'ahir a Madrid.

stats