Economia 21/09/2011

El Suprem dóna la raó al jutjat de Barcelona per continuar amb la venda de Cacaolat

L'òrgan judicial dóna així per acabat el conflicte de competències que van forçar els administradors de Clesa, que volien que el procés es portés des dels jutjats mercantils de Madrid

Elena Freixa
1 min
Batalla empresarial per comprar Cacaolat

BarcelonaEl Tribunal Suprem ha resolt el conflicte de competències entre Madrid i Barcelona sobre la venda de Cacaolat i ha dictat que el procés engegat des de Catalunya per adjudicar la unitat productiva pot tirar endavant sense entrebancs.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La venda de la fàbrica de Cacaolat, que es troba en concurs de creditors, va veure's amenaçada quan els creditors de Clesa, també en concurs, van reclamar que el procés es concentrés a Madrid.

El jutjat mercantil 6 de Madrid va presentar un conflicte de competències que ara el Suprem ha resolt i que permet a Barcelona seguir endavant amb l'operació de venda de Cacaolat, que ja es troba a la recta final.

Amb quatre possibles compradors (Central Lechera Asturiana, l'aliança Damm-Cobega-Victory, Vichy Catalán i el grup inversor Roures), l'adjudicació final podria fer-se a principis d'octubre. Ara per ara, els administradors redacten un informe valorant cadascuna de les ofertes per triar les tres millors.

stats