NUEVA RUMASA
Economia 27/09/2011

El jutge de Barcelona es posicionarà sobre el concurs de Cacaolat a l'octubre

El magistrat barceloní vol més informació abans de respondre a Madrid si veu motius o no per inhibir-se i deixar que la venda de Cacaolat s'acabi de decidir allà

Efe
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El jutjat mercantil número sis de Barcelona es posicionarà sobre el concurs de creditors de Cacaolat a l'octubre, després de requerir més documentació al jutjat madrileny que va decidir assumir el concurs i després d'obrir un període d'al·legacions de les parts implicades.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El jutjat mercantil número 6 de Madrid va decidir el passat dia 23 assumir el concurs de creditors del fabricant català de batuts Cacaolat, per la qual cosa va sol·licitar al jutjat barceloní que actualment tramita aquest procés que s'inhibeixi en favor seu.

Dos dies abans, el Tribunal Suprem va establir que el jutjat mercantil número 6 de Barcelona havia de prendre de moment les decisions sobre la firma catalana, a l'espera que es resolgués la possibilitat d'acumular el procés d'insolvència de Cacaolat al de Clesa.

Fonts del jutjat barceloní han detallat a Efe que avui sol·licitaran més documentació al jutge madrileny Francisco Javier Vaquer abans de posicionar-se, ja que consideren que el requeriment formal al jutjat barceloní no estava complet.

Una vegada completada la documentació i com marca la normativa, el jutjat barceloní obrirà un període d'al·legacions de cinc dies a les parts implicades en el concurs de creditors obert a Barcelona.

Serà, doncs, durant la primera quinzena d'octubre quan el titular del jutjat mercantil número 6 de Barcelona, Javier Fernández, haurà de decidir si accepta o rebutja la petició d'acumulació feta pel jutge madrileny Vaquer.

Vaquer, que gestiona el procés d'insolvència de la matriu de Cacaolat, Clesa, va fer amb l'acte un pas determinant perquè el Tribunal Suprem li concedeixi finalment la competència per decidir sobre Cacaolat.

stats