Economia 05/04/2011

La Caixa no es plantejarà comprar cap altra entitat fins al juliol

El director general de La Caixa, Joan Maria Nin, ha explicat que CaixaBank naixerà amb 10,5 milions de clients

Miquel Codolar
1 min

MadridEl director general de La Caixa, Joan Maria Nin, ha exposat que fins a la primera setmana de juliol l'entitat que dirigeix no es preocuparà de res més que no sigui la sortida a la borsa de CaixaBank. Aquesta és l'única cosa en la qual està centrada l'entitat en aquest moment i per això actualment no està interessada a comprar cap altra entitat financera.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

A partir del juliol, CaixaBank se centrarà a seguir creixent, principalment de forma orgànica, però sense descartar oportunitats de compra. "En el futur no hi ha cap impediment per fer compres". Nin ha fet aquestes declaracions als periodistes quan li han preguntat si volia comprar la CAM, abans de pronunciar la seva conferència a la XVIII Trobada del Sector Financer que se celebra a Madrid. Ha afegit que "l'experiència" suggereix que el problema de la CAM s'acabarà resolent bé. p { margin-bottom: 0.21cm; }

A partir de l'estiu La Caixa seguirà creixent. Té la intenció d'ampliar el percentatge del 25% de les oficines bancàries que ostenta a Catalunya a tot l'Estat, on actualment és del 12,5%. Ha apuntat que La Caixa té la major xarxa de caixers, amb el 14%, i fa un 31,5% de la banca online i un 46% de la banca amb el telèfon mòbil. La penetració a l'Estat és del 21%, per al 16,5% de la població és l'entitat principal i domicilia el 16,7% de les nòmines i el 13,6% de les pensions.

stats