ECONOMIA
Economia 15/04/2011

La Caixa i els sindicats signen un nou Pla d'Igualtat

L'acord institucionalitza l'ampli Protocol d'Igualtat i Conciliació ja pactat amb els sindicats a finals del 2007

Helena Esteves
1 min

BarcelonaLa Caixa i la majoria de la representació laboral de la plantilla han consensuat un pla per la igualtat efectiva entre homes i dones, el qual tindrà com a àmbit d'aplicació a tots els treballadors i treballadores de l'entitat, i entrarà en vigur a partir d'avui, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aquest projecte, que s'ha signat aquest matí amb CCOO, SECPB, SIB i FEC, suposa culminar els diversos acords i protocols anteriors, als que la direcció de la Caixa ha arribat amb els sindicats des de 2007, en matèria de conciliació i d'igualtat.

Les parts adquireixen el compromís de continuar integrant la perspectiva d'igualtat de tracte i d'oportunitats com un principi fonamental de la cultura organitzativa, dinamitzant un model, el focus del qual està en les persones i en el seu talent, ampliant i millorant les mesures de conciliació ja recollides en el pacte de desembre de 2007.

El pla estableix actuacions en els processos claus de la gestió de persones, són la selecció, formació, desenvolupament i promoció, i es compromet a posar en marxa els canals de comunicació i mecanismes interns que permetin la seva màxima difusió i sensibilització.

stats