Economia 27/01/2012

CaixaBank genera una plusvàlua de 12 milions per la venda del 67% de la corredoria d'assegurances GDS

CaixaBank ha aconseguit una plusvàlua de 12 milions per la venda de la seva participació del 67% en la corredoria d'assegurances GDS. L'entitat financera i Banca March van acordar el desembre passat el traspàs de la firma a AON Gil i Carbajal

Toni Garganté
1 min

BarcelonaCaixaBank ha concretat en la informació dels resultats del 2011 dipositada a la CNMV que ha aconseguit unes plusvàlues de 12 milions d'euros (9 milions nets) per la venda de la seva participació del 67% en la corredoria d'assegurances GDS. L'operació es va acordar el desembre passat, però no havien transcendit fins ara els detalls econòmics, segons fonts de l'entitat financera.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

CaixaBank i Banca March van pactar la venda del total de GDS a AON Gil i Carbajal. Així, doncs, l'entitat que presideix Isidre Fainé s'ha desprès del 67% del capital que mantenia de GDS i Banca March de la resta del 33%.

Al marge d'aquesta operació, destaca la venda a la societat Goodgrower del 80% d'UMR, la companyia propietària del grup hospitalari que es va escindir de l'asseguradora de salut Segurcaixa Adeslas. El preu d'aquesta venda ha estat finalment de 190 milions, amb unes plusvàlues netes de 54 milions.

stats