Economia 25/11/2011

El president i el director de Caixa Penedès dimiteixen

Els dos directius tenien un pla de jubilació de més de 20 milions d'euros. El Consell d'Administració de la caixa n'ha demanat la dimissió en comprovar la informació de la notícia

Ara
1 min

BarcelonaEl president de Caixa Penedès, Ricard Pagès, i el director general del banc, Manuel Troyano, han dimitit aquest dijous després que el Consell d'Administració en demanessin la renúncia als càrrecs en conèixer, a través de La Vanguardia, que tenien un pla de jubilació de més de 20 milions d'euros.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El Consell diu que fins el moment no tenien constància de les remuneracions i prestacions de Pagès, Troyano i dos alts directius més de l'entitat: l'exdirector general Joan Caellas i l'exdirector de recursos humans, Jaume Jorba.

A través d'un comunicat, el Consell ha explicat que després de comprovar la veracitat de la informació que havia publicat el rotatiu, ha desaprovat "el contingut, mètode d'instrumentació, falta de transparència, excepcionalitat i desproporció dels paquets de caràcter remuneratori i de previsió social" dels quatre alts directius.

De moment, el vicepresident primer, Albert Vancells, assumirà la Presidència del Consell d'Administració fins a la convocatòria d'una pròxima Assemblea General.

stats