Publicitat
Publicitat

FUSIONS

Caja España-Duero i Mare Nostrum es fusionen

El consell de Caja España-Duero podria ratificar la decisió aquest dijous per després convocar la pertinent assemblea per donar el vistiplau definitiu


Els màxims responsables de Caja España-Duero i Mare Nostrum s'han reunit avui a Madrid per arribar a un acord de fusió, segons han anunciat avui les companyies en un comunicat, però no es descarta que el Consell d'Administració de Caja España-Duero ratifiqui el nou acord aquest dijous per després convocar la pertinent assemblea per donar el vistiplau definitiu.

Mare Nostrum és la sisena entitat del país en nombre d'actius, 26.000 milions per sobre de Caja España Caja-Duero i té un capital bàsic del 8,4%, dues dècimes més que la institució castellanolleonesa.

L'alcalde de Lleó i conseller de Caja España-Duero, Francisco Fernández, ha vist amb bons ulls l'operació. Concretament, ha assenyalat que si finalment es tanca, seria "una bona opció" que evitaria recórrer a fons públics i garantiria que l'entitat d'estalvis conservés els seus senyals d'identitat i no fos absorbida.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT