FUSIONS
Economia 01/03/2011

Caja España-Duero i Mare Nostrum es fusionen

El consell de Caja España-Duero podria ratificar la decisió aquest dijous per després convocar la pertinent assemblea per donar el vistiplau definitiu

Redacció
1 min

BarcelonaEls màxims responsables de Caja España-Duero i Mare Nostrum s'han reunit avui a Madrid per arribar a un acord de fusió, segons han anunciat avui les companyies en un comunicat, però no es descarta que el Consell d'Administració de Caja España-Duero ratifiqui el nou acord aquest dijous per després convocar la pertinent assemblea per donar el vistiplau definitiu.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Mare Nostrum és la sisena entitat del país en nombre d'actius, 26.000 milions per sobre de Caja España Caja-Duero i té un capital bàsic del 8,4%, dues dècimes més que la institució castellanolleonesa.

L'alcalde de Lleó i conseller de Caja España-Duero, Francisco Fernández, ha vist amb bons ulls l'operació. Concretament, ha assenyalat que si finalment es tanca, seria "una bona opció" que evitaria recórrer a fons públics i garantiria que l'entitat d'estalvis conservés els seus senyals d'identitat i no fos absorbida.

stats