Economia 11/03/2012

La UGT acusa el govern espanyol de tractar els aturats com si fossin "ganduls i consentits"

Cándido Méndez assegura al final de la manifestació de Madrid que "la reforma laboral produirà un milió d'aturats més". CCOO anuncia que hi haurà mobilitzacions després de la vaga general si no hi ha un "canvi substancial" en les mesures del govern espanyol

Joan Faus
1 min
La manifestació contra la reforma laboral a Madrid, a l'alçada de la plaça de Cibeles

MadridEls sindicats CCOO i UGT han insistit aquest diumenge que la vaga genera del 29-M encara es pot aturar si el govern espanyol s'avé a negociar la reforma laboral i introduir-hi canvis. Però han anunciat que les mobilitzacions continuaran, també després de la vaga general, si no hi ha cap "canvi substancial" en les mesures impulsades per l'executiu de Mariano Rajoy. Ho ha anunciat el secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, al final de la manifestació de Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons Toxo, seguiran protestant "quan faci falta" en els propers mesos. Ha acusat al govern espanyol de practicar la "hipocresia i cinisme" quan diu que la reforma no tindrà efecte a curt termini. I ha dit que Rajoy podria perdre el poder. "El crèdit no és per a sempre. Mirin Itàlia i Grècia, on va haver-hi canvis de govern dictats pel BCE. Que vigili que no li passi el mateix".

I el secretari general de la UGT, Cándido Méndez, ha retret al govern espanyol pensa que els aturats són "ganduls i consentits" i que veu els joves com a "enemics". I ha vaticinat que la reforma laboral produirà un milió d'aturats més.

stats