L'empresa d'alimentació Casa Ametller busca 100 treballadors per a les seves botigues

La companyia catalana, en plena expansió, es compromet que el 30% dels nous treballadors seran persones de més de 50 anys

L'empresa catalana Casa Ametller ha obert un procés de selecció per cobrir 100 nous llocs de treball que generaran les 11 botigues que obrirà a l'àrea de Barcelona al llarg d'aquest any.

Un 30% dels nous contractats seran persones de més de 50 anys, un col·lectiu que acostuma a tenir dificultats per col·locar-se al mercat laboral.

La xarxa de botigues de l'empresa, que es dedica a l'alimentació saludable, està formada per 57 establiments a tot Catalunya. L'estratègia de creixement passa per treballar sense intermediaris: els productes van de les finques que té la mateixa empresa fins a les botigues.

La plantilla està formada per 500 persones, que creixerà fins a 600 amb les incorporacions d'enguany. El procés de selecció s'allargarà fins al proper dia 9 de juliol. Els candidats poden deixar un currículum a qualsevol dels establiments de Casa Ametller, via telèfon o a través de la web.

Més continguts de