ECONOMIA
Economia 14/06/2012

CatalunyaCaixa avança en la seva privatització i accelera les entrevistes amb els sis possibles compradors

Segons la mateixa entitat, només queden pendents dues reunions presencials amb els candidats. La nota complementa el comunicat del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) que nega que tingui previst liquidar cap dels tres bancs que controla

T. G.
1 min

BarcelonaEl procés de subhasta iniciat ha incorporat 500 auditors i ha generat 5.000 documents de treball i més de 14.000 consultes. Un total de sis entitats van presentar oferta no vinculant: Banco Santander, BBVA, Banco Sabadell, JC Flowers, Banco Popular i Kutxabank. Ara ha finalitzat la revisió i auditoria de contractes i expedients de crèdit i el pla de privatització està en la fase final de reunions presencials amb els principals executius de CatalunyaCaixa. Queden només dues reunions per finalitzar les sis entrevistes previstes.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El comunicat de l'entitat que presideix Adolf Todó es refereix a un altra nota d'aquest dijous del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB), l'organisme que manté la propietat de CatalunyaCaixa, de Banco Valencia i Novagalicia, en què assegura que "no té previst instar el concurs o liquidar cap entitat de crèdit sota la seva administració o control". Segons el FROB, es mantindrà "l'operativa normal" d'aquestes tres entitats.

La reacció del FROB es produeix després que ahir el secretari europeu de Competència, Joaquín Almunia, parlés de la possibilitat que s'hagués plantejat la liquidació d'alguna d'aquestes entitats.

stats