Economia 18/04/2013

El lobi Club de Roma aterra a Barcelona amb seu pròpia i vocació mediterrània

La seu se situarà al Palau Macaya de l'obra social La Caixa. El president de l'entitat, Isidre Fainé, ha sigut l'encarregat d'inaugurar-lo aquest dimecres. Compta amb el suport econòmic de tres multinacionals associades: Gas Natural, Abertis i Aigües de Barcelona (Agbar)

Ara
1 min
El president de La Caixa, Isidre Fainé (dreta), i el secretari general del Club de Roma, Ian Johnson, aquest dimecres al Palau Macaya de l’Obra Social en la presentació de la seu de Barcelona del Club de Roma

BarcelonaEl Club de Roma, el lobi format per experts d'arreu del món en diverses disciplines, ha obert la primera seu a Barcelona, una oficina amb vocació mediterrània que se suma a la que l'organització té actualment a la ciutat suïssa de Wintherthur.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El Palau Macaya, l'edifici modernista de l'obra social La Caixa situat al passeig de Sant Joan, serà la seu catalana d'aquest fòrum de debat, que compta amb el suport econòmic de tres multinacionals associades: Gas Natural, Abertis i Aigües de Barcelona (Agbar).

Fundat el 1968, el Club de Roma és una influent organització no governamental i no lucrativa formada per científics, economistes, empresaris, alts funcionaris i professionals dels cinc continents que analitzen i intenten aportar solucions a problemes mundials com el consum de recursos naturals o la bretxa entre els països del nord i del sud.

Des de Barcelona, el Club de Roma vol contribuir a impulsar el debat i el coneixement dels problemes de l'àrea del Mediterrani i l'Orient Mitjà i, en especial, els temes relacionats amb els recursos, l'energia i el medi ambient.

stats