Economia 26/09/2011

Corbis Group comunica el seu interès per Agrupació Mútua

Corbis Group s'ha adreçat a la direcció General d'Assegurances (DGS) per interessar-se per adquirir Agrupació Mútua. Corbis, que ja va comprar fa mesos l'asseguradora Cahispa, vol formar un conglomerat de serveis financers.

Ara
1 min

BarcelonaLa Direcció General d'Assegurances ja va aprovar el febrer passat la venda de l'asseguradora Cahispa a Corbis Group. Aquesta societat inversora lligada a l'economista Francesc Xavier Pintó ha anunciat avui que s'ha adreçat un altre cop a la DGS per estudiar l'adquisició d'Agrupació Mútua (AM). L'interès de Corbis és elevat, perquè en una nota destaca que vol presentar una oferta en ferm per AM.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La DGS va intervenir Agrupació Mutua l'octubre de 2009 per la situació patrimonial deficitària, especialment per les seves inversions immobiliàries. En el moment de la intervenció, l'entitat comptava amb 380.000 clients i gestionava un patrimoni de 650 milions d'euros. Felix Millet n'era el president fins quatre mesos abans de la intervenció.

Ara, Corbis Group vol potenciar la societat de serveis financers Optime, on preveu situar diverses companyies asseguradores. Per exemple, Corbis Group va anunciar recentment un acord de creixement amb la societat de borsa GVC Gaesco per incrementar els serveis d'inversió i d'agència de valors.

stats