Publicitat
Publicitat

Crèdits al 0% per a plans de pensions, a la portada de 'Cinco Dias'

'Expansión" diu que el govern de l'Estat ajorna la venda de Bankia i 'El Economista' que la banca guanyarà el 42% l'any vinent

Diversitat aquest dimarts a les portades de la premsa econòmica.

'Cinco Días': "Diner gratis per la jubilació" titula el diari, que explica que hi ha crèdits al 0% per a plans de pensions. A més recull algunes propostes del líder del PSOE amb el titular "Sánchez vol baixar les cotitzacions" i destaca que "Soria vol baixar els peatges elèctrics".

 

 

'El Economista': "Un soci de Pablo Iglesias diu que li pagava amb diner negre", titula a tota portada en referència al líder de Podem. També destaca que "La banca espanyola guanyarà el 42% més l'any que vinent" i "Indústria tanca la sagnia del dèficit elèctric i preveu superàvit aquest any". També diu que "Sabadell i Popular entren en la guerra de les hipoteques".

 

 

'Expansión': "ACS: pla financer per abaratir el seu deute", és el principal titular de portada. Per sobre diu que "El govern ajorna la venda de Bankia". Amb un gràfic de l'evolució del preu es pregunta "Fins quan hi haurà petroli barat?". Per últim, en referència a unes jornades sobre sostenibilitat organitzades pel diari, diu que "L'economia verda pot crear 20 milions de llocs de treball".

 

Més continguts de