Economia 12/02/2013

El Congrés talla la comunicació de mòbils a la compareixença de Draghi i el BCE penja el discurs íntegre

El president de l'organisme regulador ha dit que ell no tenia cap "problema" que es tuitegés la compareixença

Joan Faus
1 min

MadridEl Congrés de Diputats ha instal·lat inhibidors per tallar la comunicació del 3G i el wifi a la cambra en què ha comparegut durant prop d'una hora el president del Banc Central Europeu (BCE), Mario Draghi, davant d'un ampli grup de diputats.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Fa setmanes, els responsables del Congrés van anunciar que la compareixença de Draghi seria a porta tancada i sense possibilitat de gravar-la, però els diputats de l'Esquerra Plural (IU-ICV-CHA) Alberto Garzón i Joan Coscubiela van manifestar la seva voluntat de "retransmetre" a través de Twitter el desenvolupament de la sessió. Tot així, Coscubiela ha penjat un vídeo a YouTube d'una part de la compareixença.

En una roda de premsa posterior a la compareixença, Draghi ha dit que ell no tenia "cap problema" que fos en obert, cosa que porta a entendre que ha estat una decisió del president del Congrés, Jesús Posada, que, per part seva, ha argumentat que al Parlament alemany ja va intervenir a porta tancada.

De fet, poca estona després de la intervenció, el discurs de Draghi ja es podria llegir a la web del BCE [text en castellà i en anglès].

stats