Danone factura un 0,9% més en el primer trimestre, fins a 6.138 M€

La multinacional va elevar un 2,1% les vendes a Europa, els EUA i el Canadà

Les vendes del grup francès d'alimentació Danone els tres primers mesos del 2019 van arribar als 6.138 milions d'euros, xifra que representa un increment anual del 0,9%, segons ha informat la companyia.

Els ingressos de Danone a la divisió de lactis van augmentar un 0,4%, fins als 3.308 M€, mentre que la unitat de nutrició especialitzada va facturar-ne 1.828, un 0,4% més, i el negoci d'aigües un 2,7% més, fins als 1.002 milions.

Per àrees geogràfiques, la multinacional va elevar un 2,1% les vendes a Europa, els EUA i el Canadà, fins als 3.381 M€, mentre que a la resta del món els seus ingressos van disminuir un 0,6%, fins als 2.757 milions.

"El primer trimestre va mostrar un principi d'any en línia amb les expectatives i amb nous avenços en el nostre pla de transformació", va declarar el president i conseller delegat de Danone, Emmanuel Faber, que ha expressat la seva confiança que la multinacional complirà els seus objectius anuals.

En aquest sentit, Danone ha confirmat les seves expectatives d'arribar a un creixement de les vendes comparables de l'ordre del 3%, així com a un marge operatiu recurrent superior al 15%.