Economia 13/06/2013

Desigual inaugura la seva nova seu a Barcelona, preparada per doblar la plantilla

L'empresa preveu créixer fins a un 20% anual i arribar a duplicar els empleats en 10 anys

Dani Sánchez Ugart
1 min
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias i el president de la Generalitat, Artur Mas, amb els representants de la marca Desigual durant la inauguració de la nova seu a Barcelona / ACN

BarcelonaEl grup tèxtil català Desigual ha inaugurat aquest dijous la seva nova seu central a Barcelona, a la bocana del port −a tocar de l'Hotel W−. El director general de la companyia, Manel Jadraque, ha explicat que l'empresa preveu créixer en aquesta nova seu, de 24.000 metres quadrats i amb capacitat per doblar l'actual plantilla a Barcelona de la companyia, que és de més de 800 persones.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Jadraque ha considerat que en uns 10 anys, segons els plans actuals de Desigual, que passen per créixer entre un 15 i un 20% en vendes a l'any, ocuparan la totalitat de l'edifici de quatre plantes −ara en té dues de buides−. Aquest any, ha dit, obriran un centenar de noves botigues a tot el món.

Els empleats d'aquesta nova seu de Desigual no tenen un lloc de treball assignat i trien cada dia on seuen, segons el director general de l'empresa, que ha indicat, per exemple, que els treballadors poden escollir, entre altres localitzacions, treballar des de la terrassa de l'edifici, amb una panoràmica del litoral barceloní. L'edifici ha estat dissenyat per Ricardo Bofill, igual que l'Hotel W.

A l'acte hi ha assistit també el president de la Generalitat, Artur Mas; l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el fundador i president de Desigual, Thomas Meyer. Mas ha volgut establir un paral·lelisme entre Desigual i Catalunya: "Si Desigual té somnis i valors, Catalunya també, tot i que segurament tenim més problemes que Desigual", ha dit.

stats