Eleccions a la patronal espanyola

Díaz Ferrán s'acomiada de la CEOE criticant al govern espanyol


El Centre de Convencions Nord de l'IFEMA de Madrid està ple. Centenars d'empresaris fan cua davant les vuit urnes per dipositar el seu vot. La patronal espanyola preveu que es conegui si el nou president serà Joan Rosell o Santiago Herrero entre la una i les dues del migdia.

 

Abans de la constitució de la mesa electoral l'encara president de la CEOE, Gerardo Díaz Ferrán, ha fet un discurs on ha criticat al govern espanyol. Ha exposat que "si el govern hagués tingut en compte les nostres aportacions la nostra economia hauria evitat el deteriorament i la recuperació estaria és propera”. 

Ha afegit que "lluny d'això vam patir àcides crítiques i desqualificacions genèriques d'unes propostes que que pocs mesos després es van acabar adoptant per el propi govern". Considera que la crisi ha estat "ignorada primer i mal portada després". 

Ha desitjat que el nou president de l'entitat vetlli "per la unitat, la independència, la transparència i el treball en equip". Finalment, ha reconegut que el seu pas per la presidència no ha estat plàcid. "Encara que el capità tingui problemes, i de fet els tens, el vaixell segueix anant bé", ha dit.


Més continguts de