Dimiteix Fernando Val, director d'operacions de Vueling

L'anunci arriba pocs mesos abans de la marxa d'Álex Cruz, l'actual conseller delegat de la companyia, per presidir British Airways

Un altre directiu marxa de Vueling. Just dos mesos abans de la marxa d'Álex Cruz –president i conseller delegat de l'aerolínia de baix cost– per presidir British Airways, Fernando Val, director d'operacions de la companyia, ha anunciat la seva dimissió, que es farà efectiva a finals de febrer. 

Val havia arribat a Vueling l'any 2009 com a comandant des de l'antiga Click Air i era director de producció des del maig del 2012, tot i que a la pràctica feia de director d'operacions, com recull el seu perfil de LinkedIn. Tal com explica un portaveu de la companyia, es tracta d'una "decisió totalment voluntària" per marxar a una altra companyia que no és del grup IAG, al qual pertanyen British Airways, Iberia, Vueling i Aer Lingus. El mateix portaveu aclareix que Val marxa a una empresa del mateix sector no europea, però no detalla de quina aerolínia es tracta. 

Mentre es gestiona la sortida de Val serà Fernando Alonso, l'actual subdirector de producció, qui assumeixi les responsabilitats d'aquest càrrec, i Vueling començarà un procés de selecció intern i extern per trobar-li un substitut. Vueling reconeix que en els últims anys està patint una marxa dels professionals que ocupen els seus càrrecs de responsabilitat, després que Julio Rodríguez abandonés la companyia per marxar a Air Berlin a principis de l'any passat i fos substituït per David García. El portaveu de la companyia afirma que aquesta recent pèrdua de directius respon al fet que Vueling "s'està consolidant com una aerolínia d'èxit i s'està tornant atractiva dins el sector".