OCUPACIÓ
Economia 09/05/2012

La direcció general de Joventut i el SOC s'uneixen per millorar l'orientació laboral adreçada als joves

L'acord, que suposa la col·laboració dels 319 punts d'informació juvenil amb les 70 oficines del Servei d'Ocupació de Catalunya, s'ha fet públic avui a Tarragona

Laura Montaner
1 min

BarcelonaLa direcció general de Joventut i el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) han anunciat avui que treballaran conjuntament per intentar millorar l'orientació laboral adreçada als joves i la informació que reben. Amb aquest acord, doncs, els 319 punts d'informació juvenil i les 70 oficines de treball uniran els seus recursos per ajudar i orientar els joves que busquen feina.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La secretària d’Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sànchez, ha destacat que "aquest és el punt de partida perquè els joves trobin en els punts d’informació juvenil una porta d’entrada que, posteriorment, els porti a les oficines de treball, on els orientadors podran acompanyar-los en el desenvolupament del seu projecte professional".

L’acord s’ha fet públic durant la Trobada de la Xarxa Catalana de Serveis d’Informació Juvenil, organitzada per la direcció general de Joventut, que s’ha celebrat a Tarragona.

stats