REFORMES
Economia 16/01/2011

Duran diu que un gran acord per afrontar la crisi donaria credibilitat a l'economia espanyola

El líder de CiU a Madrid afirma que, a banda de les pensions, caldrà reformar altres sectors, com l'energètic

Efe
1 min

BarcelonaEl portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha dit avui que un gran acord per afrontar la crisi seria molt important amb vista a donar credibilitat a l'economia espanyola.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En declaracions als periodistes abans de participar en la festa dels Tres Tombs, Duran ha considerat positiva la iniciativa del govern espanyol de mantenir converses amb tots els grups parlamentaris, sindicats i empresaris per arribar a un pacte per afrontar la crisi.

Duran ha explicat que els contacte amb CiU s'han produït en les últimes hores i ha assenyalat que caldrà abordar novament tota la reestructuració del sistema financer, especialment en l'àmbit de les caixes.

A més d'abordar la reforma de les pensions, Duran ha dit que el govern haurà d'afrontar la reforma d'altres sectors, com l'energètic, ja que el futur energètic del país passa no sol per les renovables, el gas i les hidroelèctriques, sinó també per l'energia nuclear i que allargar la vida de les centrals nuclears no es pot rebutjar per qüestions ideològiques.

stats