AEROLÍNIES
Economia 17/04/2012

Easyjet convoca una vaga pel pont de maig

Amb les tres aturades programades, el sindicat Stavla busca que l'empresa ratifiqui el primer conveni col·lectiu dels treballadors

Efe
1 min

BarcelonaEls tripulants de cabina de l'aerolínia Easyjet faran vaga els pròxims 27 i 28 d'abril i el 2 de maig per demanar a l'empresa que ratifiqui el primer conveni col·lectiu dels treballadors que recull les seves condicions laborals.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Les tres aturades han estat convocades pel sindicat Stavla, que en un comunicat assegura que fa sis mesos "es va acordar signar el primer conveni d'aquest col·lectiu amb l'objectiu de recollir les condicions laborals que s'estan aplicant".

El sindicat ha denunciat que l'empresa està enrederint el moment de signar "mitjançant cancel·lacions recurrents de les reunions fixes de negociació programades" i que s'ha oposat a pactar amb els representants del comitè d'empresa les condicions laborals de la plantilla.

A més, Stavla assegura que la direcció d'Easyjet "aprofita aquest buit per empitjorar les condicions dels nous contractes".

El sindicat dels tripulants de cabina de l'aerolínia ha convocat les tres jornades de vaga perquè "considera esgotades totes les vies de diàleg".

stats