Balears 30/05/2013

García promet diàleg i sis plans per reactivar l'economia i generar ocupació

Efe / Ara Balears
1 min

PalmaEl nou conseller d'Economia i Competitivitat, Joaquín García, avui ha promès "diàleg" amb l'oposició i amb els agents socials per impulsar sis plans que serviran "per reactivar l'economia i generar ocupació".

García ha exposat a la Comissió d'Economia del Parlament les principals línies d'actuació del seu departament per a la resta de legislatura, que preveuen reformes de normatives, com les lleis de joc i comerç, encara que no ha detallat en quin sentit es modificaran.

Ha anunciat plans de simplificació administrativa; energies renovables i eficiència energètica; ciència, innovació, tecnologia i emprenedoria; dinamització del petit i mitjà comerç, foment de la inversió, i ocupació.

El conseller s'ha mostrat segur que aquestes iniciatives, amb les quals vol propiciar el consens polític i social, contribuiran a impulsar la creació d'empreses i llocs de feina "en un moment en què Balears ja està mostrant signes clars de recuperació, després d'una primera etapa de reducció de la despesa pública", ha assegurat.

stats