Endesa trasllada a Madrid la seu de la seva societat de distribució elèctrica

L'empresa no ha volgut explicar els motius del canvi, tramitat el dia abans de les eleccions

Endesa ha traslladat la seu de la seva societat de distribució elèctrica de Barcelona a Madrid, tal com consta al 'Butlletí Oficial del Registre Mercantil'. Segons explica la companyia a Europa Press, però, el tràmit es va iniciar el 20 de desembre, just el dia abans de les eleccions catalanes. 

Endesa Distribució Elèctrica es va constituir fa 17 anys i tenia el domicili social a l'avinguda Vilanova de Barcelona. A partir d'ara es trasllada al carrer Ribera del Loira de Madrid, on Endesa ja té la seu. 

Com ja va explicar l'ARA, a principis de desembre només un 12% de les empreses que ho havien sol·licitat havien completat el tràmit per canviar la seu social. De les més de 3.000 que havien iniciat el tràmit, només 332 l'havien acabat. 

La fuga d’empreses que va ser alimentada per un decret de Rajoy

Tot i això, amb les últimes dades del Col·legi de Registradors Mercantils d'Espanya, fins a aquest 27 de desembre la xifra d'empreses que han sol·licitat el trasllat de seu social fora de Catalunya arriba a 3.172. El dia de les eleccions van ser 19 les companyies que van sol·licitar-ho, una de les xifres més baixes registrades des de la celebració del referèndum, però el dia després van ser 21 les que ho van sol·licitar. 

Més continguts de