Ciutats
Economia 20/02/2011

Entra en servei la nova estació Sagrera-Meridiana de Barcelona

El gran intercanviador del nord de la ciutat ja funciona. Les obres han costat uns 35 milions d'euros i van començar al juny del 2009

Efe
1 min

BarcelonaLa nova estació Sagrera-Meridiana, l'intercanviador més important de la zona nord de Barcelona, en el qual confluiran diferents línies de metro, així com les línies de Rodalies R3, R4 i R7, ha entrat avui en servei.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Diferents usuaris i curiosos s'han acostat fins a la nova infraestructura valorant-la positivament, encara que hi ha qui ha trobat a faltar uns monitors als extrems de l'andana, segons han indicat a preguntes dels periodistes.

Amb una inversió d'uns 35 milions d'euros, les obres del nou equipament, que es van iniciar al juny de 2009, han afectat una superfície total de 4.843 metres quadrats i han comportat la interrupció temporal del trànsit ferroviari entre les estacions de Sant Andreu Arenal i Arc de Triomf.

El projecte ha suposat la creació d'una andana central de 200 metres de longitud i 6,4 metres d'amplada, amb una sortida d'emergència a la part central.

stats