ENTREVISTA
Economia 10/12/2011

Carmen Mur: “L'actitud és clau per trobar feina”

La vicepresidenta de Foment i presidenta de Manpower recomana als aturats acceptar una feina encara que sigui a una altra ciutat o menys remunerada

Ariadna Trillas
1 min
CARMENMUR: "D'aquesta crisi en sortirem diferents"

BarcelonaCarmen Mur, una de les empresàries més destacades de Catalunya, creu que una part de la població aturada no està treballant perquè li costa acceptar feines que suposen canvis respecte de l'ocupació anterior, que impliquen canviar de ciutat o que representen una remuneració inferior. "A Espanya hi ha gairebé cinc milions d'aturats, però quan n'hi havia 1,8 milions ja ens costava moltíssim trobar qualsevol perfil de cert nivell", explica en una entrevista a l'ARA. Per a Mur, única dona vicepresidenta de la patronal catalana Foment del Treball i presidenta del grup de serveis laborals Manpower a Espanya, "l'actitud és clau per trobar feina".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'empresària, que ha obtingut recentment per a Manpower l'autorització del Ministeri de Treball per col·laborar-hi com a agència de col·locació, no veu senyals de millora al mercat laboral. Carmen Mur, que treballa des dels 17 anys, recorda en l'entrevista els seus inicis com a secretària i com, també "per una qüestió d'actitud", ha arribat on ha arribat.

Podeu llegir l'entrevista completa a l'ARA Premium.

stats