Publicitat
Publicitat

Esade i Iese se situen entre les 10 millors escoles de negoci del món

Es col·loquen en la quarta i setena posició del rànquing del 'Financial Times', respectivament

Dues escoles de negoci catalanes, Esade i Iese, se situen entre els deu millors centres de formació econòmica del món, segons el llistat confeccionat pel diari britànic Financial Times.

Aquest mitjà de comunicació britànic fa avui públic aquest llistat, que reuneix els rànquings de diversos programes publicats pel diari al llarg de tot l'any 2014 (Màster in Magament, MBA, Executive MBA i Executive Education Open i Custom), segons ha informat Esade i Iese en dos comunicats.

Esade es col·loca com la quarta millor escola de negoci en el llistat global, per darrere de centres d'alt prestigi internacional com London Business School (Londres), HEC (París) i IE (Madrid), mentre que Iese apareix en la posició número set.

Els programes d'aquesta escola s'han posicionat entre els millors d'Europa: el MBA se situa en la vuitena posició europea, el Màster in Managament (MIM) en la cinquena, i el Executive MBA obté la 11; mentre que l'Executive Education per a directius i a mida per a les empreses (Open i Custom respectivament), es colen en la cinquena i quarta posició.

Respecte a Iese, aquest centre destaca com la primera escola de negocis espanyola en programes MBA, EMBA i Executive Education, tres dels quatre llistats amb els quals es confecciona el global.

En el quart llistat parcial, en allò que es refereix als programes de Màster in Management (dirigit a recent llicenciats amb experiència laboral mínima), Iese no hi participa, cosa que fa baixar la seva posició global.

Més continguts de