Publicitat
Publicitat

DEUTE

Espanya paga la meitat d'interessos pel seu deute a dotze i divuit mesos tot i la rebaixa de S&P

El Tresor Públic espanyol ha col·locat avui 3.007 milions d'euros en lletres a un any amb un interès del 2,15% i 1.873 milions d'euros a un any i mig al 2,49%

El Tresor Públic ha reduït pràcticament a la meitat l'interès dels 4.880 milions d'euros que ha adjudicat avui en lletres a dotze i divuit mesos , amb la qual cosa ha aconseguit esquivar el cop dur que va suposar la rebaixa aplicada per Standard & Poor 's al deute sobirà espanyol .

En l'emissió d'avui el Tresor ha adjudicat 3.007 milions d' euros en lletres a un any amb un interès marginal del 2,15 %, davant del 4,088% anterior , i 1.873 milions d'euros a un any i mig al 2,49%, per sota del 4,25 % de la subhasta precedent .

La subhasta d'avui és la primera després de la rebaixa de S & P i la primera després de conèixer els detalls de l'ajust del govern de Mariano Rajoy . L'interès aplicat pel Tresor a les dues emissions és el més baix des d'octubre del 2010, de manera que Espanya suma quatre emissions consecutives de deute amb menys interessos .

Més continguts de