Economia 17/07/2012

Espanya col·loca 3.560 milions en lletres del Tresor i aconsegueix rebaixar l'interès

El Tresor fa la primera emissió després de les retallades de Rajoy i l'interès se situa en el 3,99% a 12 mesos i en el 4,35% a 18 mesos. De Guindos assegura que "posa de manifest que Espanya continua tenint accés als mercats"

Efe
1 min

BarcelonaEspanya ha col·locat avui 3.560 milions d'euros en emissions de lletres a 12 i 18 mesos amb una notable rebaixa de l'interès, de més d'un punt percentual en tots dos casos, fins al 3,99% i el 4,35%, respectivament.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El ministre d'Economia, Luis de Guindos, ha assegurat que la subhasta ha estat "relativament positiva", amb una "demanda forta" i que "posa de manifest que Espanya continua tenint accés als mercats". "És una bona notícia en moments d'enorme tensió i dificultat als mercats de capital", ha assegurat en declaracions als periodistes abans d'assistir a la presentació d'un llibre.

Respecte als alts nivells de la prima de risc, ha dit que viu una "situació de tensió" i s'ha mostrat confiat en que es relaxi a partir del divendres quan es tanqui l'acord del rescat europeu a la banca i comenci el "procés de reconversió dels bancs" i continuï la disminució del dèficit públic.

stats