PREMSA ECONÒMICA
Economia 16/07/2012

L'Estat reformarà les pensions per estalviar 5.000 milions, a la portada d''Expansión'

També informa que Hisenda investiga Barclays per haver blanquejat diners a Espanya

Ara
1 min
Portada d''Expansión'

BarcelonaEl govern espanyol prepara una reforma de les pensions amb la qual vol estalviar 5.000 milions d'euros en deu anys, segons explica Expansión a la seva portada. El rotatiu explica que l'Estat "adaptarà el sistema a l'esperança de vida". A més, també afirma que Hisenda investiga Barclays per haver blanquejat diners a Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

D'altra banda, Cinco Días explica a la primera pàgina que la borsa espanyola ja ha perdut 322.000 milions d'euros des de l'esclat de la crisi de les 'subprime' als Estats Units, del qual es compliran cinc anys aquest dimecres i que és la gènesi de l'actual recessió. En aquest període l'Íbex-35 ha acumulat unes pèrdues del 56%, davant del 17% que ha baixat el DAX, l'indicador de referència a Alemanya. Només dues empreses, Grifols i Inditex, se salven d'aquesta espectacular davallada de l'Íbex.

Finalment, El Economista assegura que la taxa sobre la generació elèctrica que vol aprovar el govern espanyol suposarà la destrucció de "milers de llocs de treball" a les companyies energètiques.

stats