Publicitat
Publicitat

CRISI DEL DEUTE

Europa descarta una altra recessió i insisteix en els signes de recuperació lleu

La Comissió Europea es reivindica com a "més optimista" que els mercats financers i diu que encara és d'hora per parlar de conseqüències del dilluns negre que van viure les borses

La Comissió Europea (CE) ha assegurat avui que els fonaments econòmics dels països de la UE mostren "senyals de recuperació", amb la qual cosa descarta una altra recessió a la zona, tot i els temors que es veuen als mercats.

"No crec que es pugui concloure, per l'evolució seriosa dels mercats durant uns quants dies, que estiguem entrant en algun tipus de recessió", ha insistit avui el portaveu de l'executiu comunitari, Olivier Bailly.

Sobre Espanya i Itàlia, ha reiterat que estan accelerant les seves reformes i mesures de consolidació fiscal que els ajudaran i, alhora, faran que Europa se'n surti.

"Som més optimistes que els mercats financers", ha refermat Bailly en roda de premsa, i ha dit que encara és massa aviat per parlar de possibles conseqüències a llarg termini de les turbulències que, especialment ahir, van registrar els mercats financers de tot el món.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT