Publicitat
Publicitat

Homs adverteix, sobre l'Eurovegas, que la "cultura del no" pot ensorrar el país i que "no es pot ser llepafils"

El portaveu del Govern evita concretar les exempcions legals que es puguin fer en cas d'obtenir el projecte

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha afirmat aquest divendres, sobre la possible instal·lació d'Eurovegas a Catalunya, que no es pot ser "llepafils" en l'actual context de crisi, i ha afegit: "Ningú ho entendria, amb tot el que està passant". "La cultura del 'no' et porta a l'ensorrament d'un país", adverteix Homs, "i alguns la practiquen sense oferir cap alternativa". "No ens ho podem permetre", ha assegurat en declaracions a COMRàdio Homs.

D'altra banda, el portaveu del Govern ha evitat precisar quines exempcions es podran fer en cas que l'Eurovegas s'insta·li a Catalunya, i ha dit que aquesta operació s'ha de mirar "en què guanyem" i no "en què cedim". Per Homs, "de tot el que s'ha plantejat fins ara, i respectant les lleis de país, només podem fer que guanyar-hi". No obstant això, ha assegurat que "tampoc ens podem permetre un campi qui pugui i que valgui absolutament tot". "L'encert és trobar el punt just d'equilibri, que és el que a Catalunya ens ha fet forts tradicionalment", ha afegit Homs, que ha recordat que l'operació encara s'està negociant i que fins a l'estiu no es coneixerà el destí final de l'Eurovegas.

En qualsevol cas, el portaveu del Govern ha reivindicat el "revulsiu" que suposaria la instal·lació del projecte a Catalunya, quant a llocs de treball i oferta de celebracions de congressos, esdeveniments i turisme de qualitat, "entre d'altres". A més, ha insistit, suposaria la instal·lació de la base europea del Cirque du Soleil i ha volgut deixar clar que l'Eurovegas s'allunyaria de la caricatura de "ruletes i fum" que pot implicar la instal·lació d'un casino. "És evident que no és el sentit de l'operació", ha matisat.

Més continguts de