Economia 13/02/2012

El Govern rep l'oferta d'un grup xinès per un projecte similar a l'Eurovegas

El conseller d'Empresa assegura que els plans de macroinstal·lacions d'oci a Catalunya estan en fase de converses i que les decisions van per llarg

Ara
1 min

BarcelonaEl conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha revelat que un grup xinès també s'ha adreçat a la Generalitat per instal·lar a Catalunya un gran complex d'oci similar al projecte d'Eurovegas que s'ha conegut els darrers mesos.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Mena ha reconegut que va reunir-se amb un empresari xinès i que les línies de la proposta són similars a l'oferta nord-americana. En tots dos casos, ha reconegut, es tracta de converses incipients.

Sobre l'Eurovegas, projecte que ambiciona Madrid, ha assegurat: "És un projecte que es troba encara a les beceroles, se n'estan fent els primers plantejaments per veure, fins i tot, si ens interessa o no, a Catalunya".

El conseller ha assegurat que projectes tan grans, que van associats a l'aprovació de lleis urbanístiques –com va passar al seu dia amb Port Aventura– requereixen estudis llargs, i ha dit que cal prudència per evitar "frustracions".

Fora de l'àmbit de l'oci, ha defensat que el Govern "llaura per aconseguir noves inversions" que generin llocs de treball a Catalunya. Ha recordat les últimes: Tech Data, Fujitsu i Roche Diagnostics, i ha promès que n'hi haurà més.

stats