Economia 05/03/2012

El Govern negocia la construcció de dos grans complexos turístics a Catalunya, a més de l'Eurovegas

En declaracions a 'Els matins' de TV3, el conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, evita donar més detalls sobre les operacions, però assegura que una d'elles és un projecte xinès

Ara
1 min

BarcelonaEl Govern estaria negociant la construcció a Catalunya de dos grans complexos turístics, a més de l'Eurovegas. En declaracions a 'Els matins' de TV3, el conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha assegurat que estarien estudiant la viabilitat d'aquests projectes, malgrat que ha evitat donar més detalls sobre les operacions. No obstant això, ha assegurat que un dels projectes és xinès, tal com ja va avançar el mateix conseller a mitjans de febrer en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio'.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El titular d'Empresa i Ocupació ha defensat l'Eurovegas, del qual ha assegurat que no pretén importar el model de Las Vegas: "El 95% del projecte no té res a veure amb el joc i les apostes", ha subratllat Mena, que ha reivindicat el pes que hi tindrien el turisme familiar amb "grans espectacles" i la celebració de congressos empresarials. El titular d'Ocupació ha assegurat que no entén el "menyspreu" vers els llocs de treball que es crearien amb el complex d'oci, que ha recordat que situaria Catalunya com una de les destinacions més importants d'Europa.

stats