Economia 07/03/2012

Laporta diu que Adelson ja té decidit fer l'Eurovegas a Madrid

En declaracions a 'Els matins' de TV3, l'expresident del Barça revela que el magnat va buscar sinergies amb el club quan ell n'estava al capdavant perquè "preferia" Barcelona

Ara
1 min

BarcelonaJoan Laporta es remet a "informacions" que li han "arribat" per assegurar que els propietaris de Sands Corporation ja tenen decidit fer l'Eurovegas a Madrid: "Continuen fent la competició amb Barcelona per treure més de Madrid", ha subratllat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En declaracions a 'Els matins' de TV3, l'expresident del Barça ha revelat que el magnat va buscar sinergies amb el club quan ell n'estava al capdavant perquè "preferia" Barcelona: "Vam parlar de construir la ciutat dels socis del Barça al complex", ha revelat.

Laporta ha explicat que va plantejar el projecte al Govern del moment, i ha assegurat que el tripartit hi estava "molt interessat". No obstant això, les negociacions van quedar en suspensió perquè la possibilitat d'instal·lar el complex als terrenys que el Barça té a Viladecans implicava fer "algunes renovacions urbanístiques", i "els va fer por", ha assegurat.

stats