Felipe González fitxa Anna Birulés

Tagua, societat de capital risc de l'expresident del PSOE, tindrà l'exministra d'Aznar com a part del consell internacional

Anna Birulés, que al Govern de José María Aznar va convertir-se en la primera ministra catalana de la democràcia, se sumarà al projecte de Tagua Capital, la firma de capital risc que impulsen Felipe González i un grup d'empresaris i directius. Segons explica la mateixa Birulés en una entrevista a l'ARA, ha acceptat formar part del consell internacional de la societat, que inverteix en projectes innovadors a Espanya i a Amèrica Llatina.

Tagua va ser presentada en públic el passat febrer, i en aquell moment es va estimar en 150 milions d'euros els recursos que volia aixecar per desenvolupar negocis en sectors com les ciències de la vida, les tecnologies de la informació i la comunicació i les energies netes.

A l'entrevista, Anna Birulés, que darrerament no és prodiga als mitjans de comunicació, critica amb duresa "el populisme" que al seu parer està marcant la dinàmica de la crisi, "a Catalunya, a Espanya i a Europa". Reclama reformes serioses i polítics "valents", i alerta que la classe mitjana s'està empobrint. "I aquests no surten al carrer", etziba.

Podeu llegir l'entrevista a l' ARA PREMIUM.