Publicitat
Publicitat

El 'Financial Times' empeny Rajoy a demanar el rescat "pel bé d'Espanya, no del partit"

El diari publica un dur editorial contra el president espanyol i alerta que Catalunya sospita que vol explotar els problemes fiscals per retallar autonomia


El diari econòmic 'Financial Times' publica en l'edició d'aquest dimecres un editorial en què empeny Rajoy a demanar el rescat complet de l'economia espanyola, més enllà del ja sol·licitat per al sector bancari, i que ho faci "pel bé d'Espanya, no del partit".

El rotatiu acusa el president espanyol de pensar que la sol·licitud de rescat podria ser una "catàstrofe política per al Partit Popular", amb els precedents d'Atenes, Dublín i Lisboa.

Segons la visió del diari, aquests càlculs estan aixecant problemes amb la relació del govern central i les autonomies, especialment amb Catalunya, on hi ha sospites que "Rajoy intenta explotar els seus problemes fiscals per retallar l'autonomia que se'ls va concedir fa més de 30 anys".

Acusen el president espanyol de tenir una política de comunicació "incoherent", que ha "erosionat" el seu govern i ha "danyat" la confiança dels inversors en la seva "competència".

Més continguts de