Infraestructures
Economia 01/08/2011

Fitch i S&P qualifiquen Ferrovil amb “perspectiva estable”

Fitch i Standard&Poors han qualificat el deute de Ferrovial amb una nota BBB, de “perspectiva estable”. Fitch argumenta que la nota reflexa l'alta exposició de Ferrovial al mercat minorista.

Redacció
1 min

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } Les agencies Fitch i Standard&Poors han emès un comunicat qualificant per primera vegada el deute de Ferrovial amb nota BBB, que vol dir que té una “perspectiva estable”.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El rang es troba dins de la categoria de “grau d'inversió”, que qualifica el deute de Ferrovial de “qualitat estable”, encara que situa a l'empresa només un pas per sobre de la nota que reben els denominats “bons inestables o de dubtosa qualitat”.

Per la seva part, Standard & Poors ha assegurat que la qualificació del deute de Ferrovial reflexa un “satisfactori perfil de risc de negoci” gràcies als ingressos estables que li generen la forta divisió de serveis, la diversificació internacional i la seva fortalesa dins del mercat. Tot i això, Fitch argumenta que aquesta fortalesa ha estat contrarestada per l'alta exposició de Ferrovial al mercat minorista, que s'ha desplomat juntament amb el sector de la construcció a Espanya.

stats