EMPRESES
Economia 17/03/2011

Fluidra formalitza la seva expansió cap al mercat nord-americà

L'empresa ha comprat Aqua Products i Aquatron, i els actius productius d'Aquatron Robotic Systems per 31,9 milions d'euros

Helena Esteves
1 min

BarcelonaFluidra ha formalitzat la compra de les companyies Aqua Products i Aquatron per 31,9 milions d'euros, segons ha informat avui l'empresa dedicada al tractament de l'aigua i als productes vinculats a la CNMV. Aquest acord obre a la companyia les portes del mercat nord-americà i del negoci de la piscina residencial, a més dels actius productius de la israeliana Aquatron Robotic Systems.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aqua Products i Aquatron desenvolupen, fabriquen i distribueixen netejafons electrònics per piscines, tan privades com públiques, el que permetrà "nous canals de distribució als productes de Fluidra", segons va anunciar l'entitat catalana quan va signar l'acord de la compra.

El grup adquirit és present a quaranta països i factura 33 milions d'euros, mentre que Fluidra té seu a Sabadell, opera a trenta-tres països, els seus productes es distribueixen a més de cent setanta països i compta amb una plantilla de 3.600 persones.

stats