Infraestructures
Economia 26/07/2011

Fluidra obre una nova delegació a Sud-àfrica

La nova delegació se situarà a Ciutat del Cap i serà la segona delegació de l'empresa catalana al país africà. La multinacional utilitzarà Sud-àfrica com a porta d'entrada cap a l'Àfrica subsahariana i les illes de l'Oceà Índic

Ramón Castro
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Fluidra, grup multinacional dedicat al desenvolupament d'aplicacions per a l'ús sostenible de l'aigua, ha obert una nova delegació a Ciutat del Cap, el segon centre financer de Sud-àfrica.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La nova delegació se sumarà a les instal·lacions que el grup té al nord del país, a prop de Johannesburg, que permetrà continuar amb la seva expansió al continent africà. La delegació comptarà amb 540 metres quadrats i es trobarà situada a la zona de Brackenfell.

L'estratègia de Fluidra passa per utilitzar Sud-àfrica com a porta d'entrada dels seus productes cap a l'Àfrica subsahariana i les illes de l'Oceà Índic. La nova delegació es dedicarà inicialment a la venda de productes de regadiu i a la conducció de fluids. Durant els mesos posteriors la multinacional té pensat introduir també els seus equips per a piscines.

L'aposta de Fluidra pel continent africà es completa no nomes amb la seva presencia a Sud-àfrica, sinó també amb les sucursals que l'empresa ja té al Marroc, a Nigèria i a Egipte.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats