Publicitat
Publicitat

REFORMA LABORAL

Foment del Treball considera que la reforma laboral és "massa limitada i desigual"

La patronal catalana confia que la reforma "pugui enriquir-se" amb les aportacions dels diferents grups parlamentaris espanyols


Foment del Treball considera que la reforma laboral aprovada avui pel govern espanyol és "encara massa limitada i desigual" per "la magnitud dels reptes que imposa la situació actual de crisi".


La patronal creu que la modificació legal "no respon a la situació molt difícil" de l'economia espanyola i per això confia que "pugui enriquir-se amb les aportacions dels diferents grups parlamentaris espanyols".

Foment del Treball afirma que la reforma "pot no resoldre qüestions clau com la incentivació de la contractació o la dualitat actual del mercat de treball". A més, afirma que les indemnitzacions per resolucions de contracte "es mantenen encara molt per damunt de la mitjana europea".

D'altra banda, Foment del Treball considera com a avançaments "positius" l'eliminació de l'autorització administrativa per als expedients de regulació d'ocupació (ERO) en els casos de reducció, suspensió i extinció de contracte i també s'ha mostrat a favor del contracte de suport a emprenedors que inclou la reforma.

 


Més continguts de