EMPRESARIS
Economia 06/10/2011

Foment del Treball premia Fainé com a empresari de l'any per la reestructuració de les caixes

La patronal catalana reconeix el seu paper al capdavant de la Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvi (CECA) i en la creació de CaixaBank

Ara
1 min

BarcelonaLa patronal catalana Foment del Treball atorga demà al president de La Caixa, Isidre Fainé, la Medalla d'Honor com a Empresari de l'Any en reconeixement del seu paper "clau" en el procés de reestructuració de les caixes d'estalvi.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'organització empresarial reconeix també a Fainé com l'artífex de la reorganització del grup La Caixa i la transformació de l'entitat en el banc CaixaBank.

Fainé també ha estat guardonat recentment per la seva trajectòria professional per l'Institut d'Estudis Financers, en un premi que se li entregarà el proper 24 d'octubre.

Els premis Carles Ferrer Salat que anualment organitza la patronal Foment del Treball també guardonen el president d'honor de Freixenet, José Ferrer, per la seva trajectòria.

Grífols rebrà la distinció en la categoria d'internacionalització, per haver comprat l'empresa nord-americana Talecris. Fitó és la triada en la categoria de R+D+i, Industrias Titan en la categoria mediambiental i Tomás Diego Esteva com a Empresari de Futur.

stats