Publicitat
Publicitat

Gallego alerta que el 2012 "pot ser un any de grans mobilitzacions ciutadanes"

El líder de CCOO de Catalunya adverteix Rajoy que hi haurà protestes si les retallades afecten "els serveis bàsics" i si "trenquen la cohesió social"


El líder de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, ha alertat avui dilluns que el 2012 "pot ser un any de mobilitzacions ciutadanes si les polítiques d'ajust continuen repercutint en els serveis bàsics", tot i que ha assegurat que els sindicats volen obrir "espais de negociació". Segons Gallego, "si el nou govern espanyol pretén aprofundir en les polítiques de retallades socials que incrementen la pobresa i de ruptura de la cohesió social, es trobarà amb protestes socials".

El líder sindical ha denunciat que l'executiu que presidirà Mariano Rajoy "hauria de preocupar-se més d'establir un marc amb els agents socials que permeti un acord que comprometi tothom". Alhora, Gallego ha reivindicat que el sindicalisme ha d'evitar "radicalitzar-se de manera estèril en aquests moments", ja que el portaria a un "abisme que acabaria amb la destrucció del moviment sindical".

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT