Gas Natural negocia la venda del 20% del negoci de distribució a Espanya

L'empresa està conversant amb el fons d'infraestructures d'Allianz SE, segons l'agència Bloomberg

Gas Natural Fenosa negocia la venda del 20% del negoci de distribució de gas natural a Espanya, tal com ha informat en un comunicat aquest dimarts a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). El mateix comunicat, però, assegura que el consell d'administració encara no ha pres cap decisió definitiva sobre l'operació.

Segons va desvelar ahir l'agència nord americana Bloomberg, el fons d'infraestructures d'Allianz SE és qui ara mateix negocia amb la gasista per tancar la venda.

La idea de vendre part del negoci de Gas Natural a un fons d'inversió ja es va plantejar fa un any. El setembre passat, Repsol i La Caixa (els dos principals socis de Gas Natural) van reconèixer que estudiaven la venda d'un 20% del negoci, una operació que podria rondar els 4.000 milions d'euros.

Gas Natural estudia vendre’s la xarxa de distribució a Espanya

Gas Natural és actualment la primera empresa catalana en volum de vendes. A Espanya, la gasista compta amb una xarxa de distribució de més de 44.000 quilòmetres a la qual estan connectats més de 5,2 milions de clients.