ENERGIA
Economia 20/03/2012

Gas Natural Fenosa adquireix la distribuïdora de gas italiana Favellato Reti

L'empresa reforça així la seva presència a Itàlia, on té prop de 440.300 punts de subministrament i una xarxa de gasoductes d'uns 6.700 quilòmetres

Efe
1 min

BarcelonaGas Natural Fenosa ha adquirit la distribuïdora de gas Favellato Reti, que compta amb concessions de distribució en 28 municipis del sud d'Itàlia.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La xarxa que ha adquirit la multinacional energètica té una longitud de 324 quilòmetres i 9.670 punts de subministrament, segons ha informat avui el president de l'empresa, Salvador Gabarró, que va tancar l'operació a finals de 2011.

Després d'aquesta adquisició, Gas Natural Fenosa, a través de la seva filial Gas Natural Distribuzione Itàlia, reforça la seva presència en aquest país, on té prop de 440.300 punts de subministrament i una xarxa de gasoductes de més de 6.700 quilòmetres, i avança en la seva estratègia de créixer en ell mitjançant la inversió en el sector regulat de la distribució de gas.

El resultat brut d'explotació (Ebitda) de l'activitat de distribució de Gas Natural Fenosa a Itàlia el 2011 va ser de 70 milions d'euros, un 5,4% més que l'exercici anterior.

stats